söndag

.59.

Topp 3 värsta jag vet på krogen:

.1. När nån vilt främmande karl tar i mitt hår när jag går förbi, igår gav jag igen på den idioten som gjorde så & drog tag i hans hår & skrek: gillar du när jag gör så eller?! Han blev inte glad, men jag visade min poäng.

.2. När helt främmande tjejer springer rakt emot en & tafsar på melonerna , ja ni hörde, de är tjejerna som är värst. Skulle en kille göra så så hade han åkt på stryk från alla andra killar runt om kring. Men i tidningarna skriver man bara om manliga som tar för sig, & glömmer bort att de finns tjejer som är precis är likadana eller värre till & med.
 
.3. När folk raggar åt en. Vill jag ha någon så fixar jag de själv tack. Vem vill ha allt serverat? Inte jag, låt mig jaga precis som lejonhonan gör. Lite ska man väl få kämpa. 

Topp 3 bästa jag vet på krogen:

.1. Dansa, ni vet när man bara inte kan sluta dansa & lamporna tänds kl 03 & musiken tar slut. Man står kvar & skriker Neeej rätt ut & blir lika besviken varje gång.

.2. När han som ger dig fjärillar i magen helt plötsligt dyker upp. Den känslan är obeskrivlig.

.3. Bar-spanandet med tjejkompisarna. Detta kan hålla på i flera timmar. De pratas, skvallras & pekas. Detta är för hemligt & internt att prata om så jag stannar här.

I helgen va de flera som kom fram & frågade om jag var TantRosas, jättekul tycker jag. Tänk så mycket härliga & roliga människor vi träffar på när vi är ute. Jag älskar att prata med nya människor !!  Bästa som finns!! Träffade ett helt tjejgäng i helgen som va supergoa & som  vi dansade med. 

Måste ta danslektioner, är på tok för stel för hiphop/RnB ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar