lördag

.13.

Att vakna upp utan huvudvärk, att man vet att man är hemma & utan att man har ont i typ lår eller rygg pga en vurpa man gjorde dan innan , är helt sjukt skönt! Hurra inte bakfull.

Gårdagen bestod egentligen av en lång & skitkul afterwork som började med outofoffice , fortsatte med middag & drinkar på Yaki da.
Sen va ju självklart tvugna att dricka drinkar på TOSO, godaste drinkarna nånsin.
& ändå va man inte hemma för än halv 2.
Sjukt lång aw om ni frågar mig.

Så att vakna upp hemma utan baksmälla fick mig genast att vilja dra till gymmet, inte innan 12 bara. Nån måtta få de va. Det är faktiskt helg. & jag är inte nån jäkla hurtbulle som måste konstant överträffa mig själv, nej här äter vi billys panpizza i sängen, sover en stund till & sen kan man möjligtvis gå till gymmet. 

En rolig anekdot från kvällen. Vi stod länge & dividerande om vem som skulle gå fram till bordet bredvid & säga till herren med den nya vita tröjan ( han hade en fet jäkla prislapp hängandes bak i ryggen)  lotten fött på J, hon gick fram sa artigt att du har prislappen kvar i ryggen. Till svar fick hon att han höll på att göra reklam för sin egna klädkollektion  & att de ska vara så. Vi dog av skratt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar